Ziarul electronic al arădenilor

Dan Cancel s-a retras din cursa pentru Primăria Arad și-l susține pe Sebastian Bulumac

IMG_8693Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul de campanie al camdidatului independent la Primăria Arad, Sebastian Bulumac, Dan Cancel a anunțat că se retrage din cursa pentru Primărie.

Cu aceeași ocazie Dan Cancel și-a anunțat  susținerea pentru Sebastian Bulumac.

Dan Cancel a fost unul din primii candidați independenți intrați în cursa pentru Primăria Arad. În cadrul conferinței de presă Dan Cancel a subliniat faptul că satisface toate condițiile cerute de lege pentru a-și depune candidatura (inclusiv semnăturile necesare), dar a ales să se retragă pentru că este momentul să dăm un semnal de unitate.

Scopul principal este schimbarea modului în care se face administrație în Arad, motiv pentru care nu este loc pentru orgolii, ci toți cei care-și doresc cu adevărat o schimbare ar trebui să strângă rândurile în jurul candidatului care are cele mai mari șanse de a-l învinge pe Gheorge Falcă.

Cu acestă ocazie Dan Cancel a declarat că îl va susține în cursa electorală pe candidatul independent Sebastian Bulumac, principalul contra-candidat al lui Gheorghe Falcă. Dan Cancel va face parte în viitor din echipa de campanie a lui Sebastian Bulumac.

În cadrul conferinței de presă Sebastian Bulumac i-a mulțumit lui Dan Cancel pentru susținere și a declarat că într-un oraș profund dezbinat candidatura sa este una a unității, o candidatură prin care își dorește să-i aducă împreună pe arădeni provenind din zone foarte diferite (zona civică, zona politică), o candidatură care nu ține cont de doctrine sau interese de moment, ci ține cont de arădeni.

În urma câștigării acestui scrutin, Sebastian Bulumac își propune ca alături de echipa care-l susține să creeze un alt mod de a face administrație în Arad, respectiv să redea orașul oamenilor care locuiesc în el, arădenilor.

Sebastian Bulumac și-a exprimat convingerea că în viitorul apropiat și alți candidați și formațiuni deja înscrise în cursa electorală din acest an, precum și alte organizații civice se vor alătura acestui proiect. Cu această ocazie el i-a invitat pe toți cei care cred în nevoia unei schimbări reale în orașul nostru să se alăture acestei inițiative.

În prezent candidatura lui Sebastian Bulumac este deja susținută de un număr important de organizații civice din Arad și de principalul partid de opoziție (PSD).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al candidatului independent Sebastian Bulumac. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • Alina

    Bună ziua, care este numărul acela important de organizații civice care îl susțin pe Sebastian Bulumac și câți membri numără? Întreb pentru că nu am auzit de acele organizații și nu știu ce reprezintă. Mulțumesc pentru răspuns, dacă se poate la obiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.