Ziarul electronic al arădenilor

Dan Alexa susține că a fost atacat de suporteri arădeni după meciul UTA – Rapid

Tehnicianul echipei Rapid, Dan Alexa, a declarat, duminică seară, că a fost atacat de suporteri ai echipei UTA, după meciul de la Arad, el precizând că fanii intenţionau să îl lovească şi că el a ripostat pentru a se apăra.

„Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească.

N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau”, a spus Alexa la Look Plus.

Potrivit gsp.ro, suporterii arădeni au surprins un moment de neatenţie al jandarmilor şi s-au repezit către autocarul giuleştenilor, chiar în momentul în care Dan Alexa se pregătea să urce. Un suporter i-ar fi rupt treningul antrenorului, iar acesta ar fi ripostat violent, lovind cu pumnii şi picioarele. Imediat, jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul.

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.

Rapid a învins-o pe UTA la Arad, în play-off-ul Ligii a II-a

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.