Ziarul electronic al arădenilor

Dacian Cioloş: „Cu indulgenţă aş da Guvernului nota 7“

ciolosPremierul Dacian Cioloş a declarat, referitor la bilanţul celor şase luni de guvernare, că, dacă s-ar raporta la propriile aşteptări, ar acorda Guvernului său nota 7, cu “indulgenţă”, adăugând însă că Executivul a început să fie supus mitralierei din toate părţile, odată cu apropierea alegerilor.

„Trebuie să existe o raportare, dacă m-aş raporta la aşteptările mele, aş spune, cu indulgenţă un 7“, a declarat premierul, întrebat la Realitatea Tv, ce notă ar acorda Cabinetului său la şase luni de mandat.

Dacian Cioloş a mai spus că cele şase luni au fost “interesante, dar mai grele” decât credea la preluarea mandatului, “pentru că aşteptarea din partea oamenilor a fost mult mai mare” decât a anticipat.

De asemenea, premierul a spus că, dacă la început a avut o relaţie normală cu partidele, apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale a dus la o “tensionare” a relaţiei.

“Am fost supuşi mitralierei din toate părţile”, a spus premierul, adăugând că unii au făcut din Executiv o ţintă, atacându-l pentru lucruri care veneau din guvernările anterioare.

Cioloş a mai susţinut că, în acest context, Guvernul său a reuşit să menţină echilibrul şi stabilitatea, într-un context regional dificil.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.