Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Dacă l-ați văzut, sunați la 112! Un tânăr a dispărut de la Spitalul Județean Arad

În această dimineață, un tânăr de 28 de ani, Lungu Aurel, cetățean moldovean, a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean Arad, într-o direcție necunoscută, și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,64 m, 75 de kg, păr blond, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției tânărul era îmbrăcat într-un trening de culoare gri cu bluză cu cagulă, tricoul cu guler alb, pantofi sport cu șireturi de culoare maro.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat, duminică seara, că tânărul a fost găsit pe raza localității Cicir.

„Din primele verificări rezultă nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei de polițiștii SIC. A fost găsit datorită unui apel la 112 al unui cetățean, care l-a văzut și recunoscut în urma mediatizării“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.