Ziarul electronic al arădenilor

Cursurile organizate de Camera de Comerţ Arad continuă online

Din cauza contextului actual, cursurile organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad continuă  online.

Pentru perioada următoare vă propunem două cursuri, astfel:

Începând cu data de 16 februarie 2021, curs online Manager Proiect (cod C.O.R. 242101), formator doamna Chiricheu Gabriela

Începând cu data de 18 februarie 2021, curs online Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324)

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale și sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.

„Cursurile online au devenit din ce în ce mai populare și sunt un mijloc excelent de a lucra la dezvoltarea personală şi de a dobândi noi competențe. Încercăm să contribuim la revenirea economiei și să facilităm accesul mediului de afaceri la programele noastre de formare profesională”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Acte necesare (în copie) pentru înscrierea la cursuri: BI/CI, diploma de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Înscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.