Ziarul electronic al arădenilor

Curse charter spre Antalya de pe Aeroportul din Arad

aeroport-aradDe pe Aeroportul Internaţional Arad vor fi operate curse charter spre Antalya, de o companie aeriană turcă, zborurile urmând să fie efectuate o dată pe săptămână, cu aparate Airbus A321, începând de anul viitor.

„Agenția de turism Prestige Tours Internațional lansează pentru vara anului 2017 zborul charter direct către Antalya, de pe Aeroportul Internațional din Arad. Zborul va fi operat în parteneriat cu compania aeriană AtlasGlobal, începând cu 9 iunie și va dura până la 1 septembrie 2017, cu o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de vineri“, a anunțat Elena Anghel, director Prestige Tours.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 363 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medical și Storno, precum și asistență turistică în limba română.

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinația Antalya, cu plecare din zona de vest a țării. Ne adresăm unei arii geografice care include și estul Ungariei. Am conceput pentru 2017 pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire Aeroportul International Arad. Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa cât o vacanță cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare”, a mai spus directorul Prestige Tours.

Omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tours, care a cumpărat și tour-operatorul Prestige Tours în primăvară, a declarat că oferta se adresează unui număr de un milion de persoane din regiune care pleacă în vacanțe prin agenții de turism.

„Avem în plan chiar o creștere din 2018, când vrem să lansăm zboruri de la Arad în Spania și Grecia. Trebuie spus că ce oferim noi în plus față de zborurile obișnuite charter este categoria business class, disponibilă pasagerilor care achiționeaza pachete turistice de lux în Antalya”, a spus Mustafa Kadiroglu.

„Clienții noștri vor primi tablele electronice care vor fi ghidul turistic 24 de ore din 24, pentru că vor conține informații despre zonă și posibilitățile de vizitare și distractie”, a adaugat Elena Anghel.

Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, cu o aeronavă Airbus A321 cu o capacitate de 216 de locuri.

Pe parcursul fiecărui zbor, turiștii vor avea la dispoziție catering cald. Pachetele turistice cu charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, cu precădere în Arad, Timișoara, Lugoj, Deva, Hunedoara și Reșița.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.