Ziarul electronic al arădenilor

Curățenia de toamnă la Pecica. De la 1 noiembrie se colectează crengile

Primăria Orașului Pecica vine și în această toamnă în sprijinul localnicilor care au toaletat arborii din gospodărie ori de pe stradă şi nu au ce face cu crengile.

Curățenia de toamnă în orașul Pecica și în satele aparținătoare va dura patru săptămâni, în perioada 1 – 26 noiembrie 2021.

În această perioadă, angajații administrației locale ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi, în zona 200 şi pe strada 1, miercuri, în zona 300 şi zona 500, joi, în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri, în satele aparținătoare Turnu şi Sederhat.

Autoritățile locale roagă toți cetățenii să scoată crengile doar în ziua în care vor fi colectate şi să se încadreze în limita de o lună, cât durează acțiunea, după care nu vor fi luate.

Crengile nu trebuie legate, dar să fie adunate în grămadă.

Reamintim că deșeurile vegetale (frunze, flori etc.) nu se ridică de către angajații primăriei. Acestea trebuie puse direct în tomberonul maro (florile și deșeurile vegetale mărunțite), fără saci sau alte ambalaje și se iau săptămânal, pe tot parcursul anului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.