Ziarul electronic al arădenilor

Cupa României la volei de plajă și-a desemnat câștigătorii, la Arad

A doua ediție a Cupei României la volei de plajă și-a desemnat, duminică, câștigătorii: Adina Stanciu/Oana Ordean („U“ Cluj-Napoca), respectiv Marius Ciortea/Lucian Bădiceanu (CS UVT Timișoara).

Organizată pe cele două terenuri de beach-volley ale Complexului DJST – Fan Arad, competiția KO a adus privitorilor numeroase meciuri spectaculoase, la final podiumul arătând astfel:

Feminin

  1. Adina Stanciu/Oana Ordean („U“ Cluj-Napoca)
  2. Andreea Maxim/Alexandra Bikfalvi (CSU Oradea)
  3. Mădălina Pura/Giulia Blaj (CSU Oradea)

Masculin

  1. Marius Ciortea/Lucian Bădiceanu (CS UVT Timișoara)
  2. Tudorel Farcaș/Valentin Hupoiu (Știința – Rapid București)
  3. Cristian Maier/Sebastian Micu (CS UVT Timișoara)

Ambele finale s-au încheiat cu scorul de 2-0, 21-12, 21-18 în competiția fetelor, respectiv 21-16, 21-19 în întrecerea băieților.

Festivitarea de premiere a fost oficiată de către Dan Cuedan, directorul adjunct al Direcției Județene de Sport și Tineret Arad, și Ștefan Gog, președintele CS Fan Arad. Primele patru clasate au fost recompensate cu premii în bani, în „careul de ași“ pătrunzând și echipe arădene, Ioana Ban/Ioana Radu (ProVolei Arad/Dinamo București), respectiv Cătălin Lelea/Emil Lung (CS Fan Arad).

Pentru voleiul de plajă din țară, la nivel de seniori, urmează finala Campionatului Național de beach-vollley, între 16 – 22 august, la Mamaia.

Dan Lazăr (ofițer de presă Fan Tour Open Arad 2021)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.