Ziarul electronic al arădenilor

Cupa „ORCA Trophy” se va desfăşura în perioada 10 – 12 mai

Aradul  găzduiește, la sfârşitul acestei săptămâni, o competiție pentru împătimiții cailor putere.

Cupa „ORCA Trophy” este organizată de OffRoad Club Arad şi se va desfăşura în perioada 10 – 12 mai 2019, în satul Labașinț, comuna Șiștarovăț.

Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliul Judeţean Arad, s-a implicat în organizarea acestui eveniment. „Consiliul Judeţean Arad susţine toate evenimentele care contribuie la dezvoltarea atractivităţii judeţului, la dezvoltarea serviciilor şi la deschiderea Aradului în faţa vizitatorilor din ţară şi din străinătate. Îmi doresc ca această competiţie să crească şi să devină anul viitor o etapă a circuitului naţional pentru că Aradul are acest potenţial de creştere şi oameni sufletişti care se implică în marile proiecte sportive şi administrative”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Cupa „ORCA Trophy” se va organiza sub egida Federaţiei Române de Automobilism şi CNOR.

„Competiţia se adresează atât echipajelor de începători, care vor utiliza vehicule 4×4 fără modificări structurale speciale, cât şi echipajelor care au experienţă şi utilizează în concurs vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad. Navigarea se va face pe track atât la clasa open – extrem, cât şi la clasa Standard. Sportivii sunt obligaţi să aibă mijloace de înregistrare a traseului parcurs. Competiția este formată dintr-o zi de Trophy și o probă superspecială Trial care face deliciul spectatorilor. Sportivii sunt obligați să aibă mijloace de înregistrare a traseului parcurs cu programe de navigare Orux și/sau Motion X”, a declarat Ciprian Gavrilă, organizatorul evenimentului.

Mai multe detalii despre înscrieri, condiții și taxe de participare găsiți pe pagina de facebook Orca Offroad Club Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.