Ziarul electronic al arădenilor

Cupa Davis la Arad. VEZI programul meciurilor

cupa davisArădeanul Marius Copil (202 ATP) îl va întâlni pe slovenul Blaz Rola (160 ATP) în primul meci de simplu al întâlnirii de Cupa Davis by BNP Paribas, din primul tur al Grupei I, Zona Europa-Africa, dintre echipele României și Sloveniei.

Partida va avea loc vineri, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad.

Conform tragerii la sorți, care a avut loc joi, în Palatul Administrativ din Arad, al doilea meci de simplu al zilei de vineri îi va opune pe Adrian Ungur (196 ATP) și pe Grega Zemlja (181 ATP).

Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc meciul de dublu dintre Horia Tecău (3 ATP la dublu) și Florin Mergea (11 ATP), rspectiv Tomislav Ternar (fără clasament la dublu) și Aljaz Radinski (1.337 ATP la dublu).

Duminică sunt programate ultimele două meciuri de simplu, respectiv Adrian Ungur – Blaz Rola, de la 14.00, și Marius Copil – Grega Zemlja.

La întâlnirile directe, Marius Copil l-a înfruntat de două ori la Grega Zemlja, slovenul câştigând ambele partide din 2010, în calificări la Washington, cu 6-4, 7-6 (4), şi în calificări la Viena, cu 4-6, 6-4, 6-3. În rest, vor fi confruntări în premieră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.