Ziarul electronic al arădenilor

Cupa Davis la Arad. România-Slovenia 2-0, după prima zi

cupa-davis-300x188Tenismanul arădean Marius Copil l-a învins pe Blaz Rola cu 7-5, 6-3, 7-6 (5), vineri, în primul meci de simplu al întâlnirii dintre echipele României și Sloveniei, care are loc în Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad, în primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Copil a obținut victoria la capătul unui meci destul de echilibrat, care a durat două ore și 16 minute.

În al doilea meci al zilei, Adrian Ungur l-a învins pe Grega Zemlja cu 4-6, 4-6, 6-3, 7-6 (3), 6-4, după o revenire de senzație, iar România conduce Slovenia cu scorul de 2-0 la finalul primei zile a confruntării din primul tur al Cupei Davis, Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa.

Sâmbătă, de la ora 15.00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Florin Mergea/Horia Tecău – Aljaz Radinski/Tomislav Ternar, iar duminică vor avea loc ultimele partide de simplu, Ungur — Rola (14.00) și Copil – Zemlja.

România și Slovenia se întâlnesc în premieră în Cupa Davis.

Învingătoarea dintre România şi Slovenia va juca împotriva Spaniei lui Rafael Nadal pentru un loc în play-off-ul Grupei Mondiale (15-17 iulie). Învinsa va continua lupta pentru a rămâne în Grupa I a Zonei Euro-africane.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.