Ziarul electronic al arădenilor

Cupa Aradului la Ciclism, la a V-a ediție

ciclism-300x200Cea de-a V-a ediție a Cupei Aradului la Ciclism se va desfășura sâmbătă, 30 mai, 200 de persoane fiind înscrise deja la această competiție.

Evenimentul va începe la ora 15.30 și se va desfășura pe Bulevardul Revoluției, pe un traseu cuprins între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ şi intersecţia cu strada Nicolae Grigorescu, pe o distanţă de 1,77 km.

„Cupa Aradului la Ciclism, la care sunt înscrişi deja 200 de participanţi, este încă o dovadă a pasiunii şi dedicării cu care arădenii practică acest sport. Lista pentru înscrieri este încă deschisă, până în 28 mai, la ora 8.00, iar sezonul ciclist abia a început. Doritorii au posibilitatea de a se înscrie la Cupa Aradului chiar și în ziua concursului, între orele 12.00 – 15.00, la secretariatul tehnic care va fi organizat pe platoul Primăriei“, a spus consilierul local Ovidiu Moșneag.

Câștigătorii vor primi premii constând în echipament sportiv și vouchere pentru cumpărături, iar toti concurenții vor primi medalii de participare.

„Sunt invitaţi să îşi scoată bicicletele la soare toţi arădenii dornici, indiferent de vârstă sau tipul de bicicletă. Doar entuziasmul şi spiritul de competiţie sunt necesare pentru a obţine unul dintre premiile puse la bătaie, printre care se numără vouchere pentru cumpărături, echipament sportiv şi medalii de participare. Nici însoţitorii şi privitorii nu sunt excluşi din întrecerea pentru premii, deoarece pentru ei se va organiza o tombolă cu premii surpriză“, a mai spus Moșneag.

Înscrierile pentru concurs se pot face pe site-ul Primăriei Municipiului Arad.

Categoriile de concurs:

Categoria 1 – Family – deschis tuturor familiilor cu copii în vârsta până la 7 ani, cu un număr minim de 2 participanți pe familie (părinte/tutore + copil) – 1 tură = 1,77 km.

Categoria 2 – Copii între 7 și 10 ani – 2 ture = 3,5 km

Categoria 3 – Copii între 11 și 14 ani – 3 ture = 5,3 km

Categoria 4 – Open – deschis tuturor participanților cu vârsta peste 15 ani, cu orice tip de bicicletă – 5 ture = 8,85 km

Categoria 5 – Mountain-bike profi – 10 ture = 17,7 km

Categoria 6 – Cursiere – 12 ture = 21,24 km

Cupa Aradului la Ciclism este organizată de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Voinţa și ACS Experienţa Multisport.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.