Ziarul electronic al arădenilor

Cum se va face accesul suporterilor în arena „Francisc Neuman“ la meciurile UTA-ei

Clubul UTA Arad a făcut precizări cu privire la accesul suporterilor în arena „Francisc Neuman“ la meciurile din sezon viitorul al primei ligi.  

Conform clubului, în cazul în care actualul context pandemic persistă, potrivit normelor în vigoare, este permis accesul publicului într-un procent de 50% din capacitatea stadionului, până la anunțarea unor noi măsuri de relaxare.

Prioritate au abonații clubului, iar accesul, atât pentru posesorii de abonamente, cât și pentru cumpărătorii de bilete (în limita locurilor disponibile după încheierea vânzării de abonamente) este permis pentru:

* Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

* Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zii de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2

„Clubul va asigura teste antigen pentru toți doritorii, la un preț mult sub cel al pieței, pe care îl estimăm a fi cifrat în jurul sumei de 20 de lei. În săptămâna fiecărui meci, în timp util, vom anunța protocolul complet de acces“, a informat clubul UTA.

UTA – Farul, în prima etapă a Ligii I din ediţia 2021 – 2022

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.