Ziarul electronic al arădenilor

Cum se transportă carnea prin Arad

carne1Un arădean a surprins imagini greu de conceput în centrul oraşului, unde un şofer de camion transporta carne într-un mod care nu respectă măsurile de siguranţă alimentară.

Şoferul unui camion în care era transportată carne de porc fără nicio măsură de siguranță alimentară a fost observat în trafic de un arădean care a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Autocamionul a fost fotografiat în timp ce se deplasa pe Bulevardul Revoluției, în apropiere de Teatru, martorul postând imediat imaginea care a stârnit numeroase reacții.

În vehiculul care este înmatriculat în Timiș carnea era transportată fără vreo măsură de protecţie, fără nici măcar o uşă sau o prelată, în condiţiile în care ea trebuia să fie livrată în camioane frigorifice.

Fotografiile au ajuns şi la Direcţia Sanitar Veterinară Arad, conducerea instituției anunţând prin vocea şefului instituţiei, Agud Viorel, că a demarat o anchetă pentru identificarea destinatarului. Astfel, dacă se constată că aceasta a fost introdusă în circuitul comercial, carnea ar putea fi retrasă de la vânzare, iar cei implicate să fie sancţionaşi.

Nu se exclude însă nici varianta ca marfa sa fie achiziționată de o persoană privată, însă toate acestea vor fi lămurite după finalizarea verificărilor.

sursa: libertatea.ro

carne

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.