Ziarul electronic al arădenilor

Cum se eliberează biletele gratuite pentru persoanele cu handicap din Arad

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad informează publicul că, având în vedere contextul epidemiologic de la nivelul României, precum și actele emise de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopție până la finalul lunii martie, cu psobilitatea de prelungire, activitatea cu publicul la nivelul serviciilor funcționale ale DGASPC Arad sunt restricționate, iar relațiile cu publicul se efectuează doar telefonic.

Începând de luni 16 martie 2020 DGASPC Arad anunță toți beneficiarii de facilități că se modifică și modalitatea de acordare a biletelor de călătorie și transport pentru persoanele încadrate în grad de handicap.

Activitatea cu publicul se resticționează la ghișeele pentru eliberarea biletelor gratuite de călătorie interurbană, a legitimațiilor de călătorie urbană, a cardurilor europene pentru dizabilitate, a voucherelor pentru dispozitivele asistive, a rovinietelor, a acordurilor pentru indemnizație sau asistent personal.

Persoanele interesate să obțină aceste facilități sunt rugate să apeleze telefonic instituția DGASPC Arad la numărul de Tel./Fax. 0257-210055, 0745-534965, 0735-203423, interior 117, Serviciul Evidență și Plată Prestații Sociale sau prin e-mail prestatii.sociale@dgaspc-arad.ro pentru a specifica tipul de beneficii pe care doresc să îl obțină, urmând ca acestea să fie transmise prin mandat poștal, cu confirmare de primire.

Facem mențiunea că, în afara intervalului de luni – vineri între orele 10.00 – 12.00, iar  joi între orele 14.00 – 16.00,  accesul în instituție va fi permis doar persoanelor programate în vederea furnizării unor servicii sociale.

Beneficiarii DGASPC Arad sunt rugați ca, în această perioadă, să folosească mijloacele de comunicare la distanță: email, telefon sau poștă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală de Asistență și Protecție Socială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.