Ziarul electronic al arădenilor

Cum a încercat un tânăr din Ususău să scape de polițiștii rutieri

Un tânăr din Ususău a oprit autoturismul pe care îl conducea prin orașul arădean Lipova, în momentul în care a văzut un echipaj de Poliție, și a fugit în direcție opusă, oamenii legii stabilind ulterior că acesta nu avea permis de conducere.

Tânărul este cercetat acum de polițiștii din Lipova pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

„În noaptea de 4/5 ianuarie, polițiștii rutieri au efectuat controale în trafic, pe raza localității Lipova, în vederea depistării persoanelor care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice. La vederea polițiștilor, care procedau la oprirea regulamentară a vehiculelor, un conducător auto a oprit autoturismul cu care se deplasa la aproximativ 50 de metri de echipaj, a coborât din vehicul și a fugit înspre râul Mureș“, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Polițiștii au pornit în urmărirea tânărului acesta, fiind identificat și depistat la scurt timp.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea acestuia. „Conducătorul auto este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ususău, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, se menționează în comunicatul de presă al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.