Ziarul electronic al arădenilor

Cum a fost înșelată o femeie de un „zugrav“

zugravPolițiștii cercetează penal un bărbat din Arad, care a luat bani de la o femeie, pe care a înșelat-o, afirmând că a fost trimis de nepotul acesteia să zugrăvească.

O femeie din localitatea sibiană Șelimbăr a reclamat la Poliție că a fost victima unei înșelăciuni.

În urma cercetărilor, poliţiştii din Şelimbăr au stabilit că la ușa femeii s-a prezentat un bărbat necunoscut, care i-a solicitat 750 de lei, pentru a-i zugrăvi o cameră, precizând că a fost trimis de nepotul acesteia.

„Pentru a convinge victima, bărbatul i-a înmânat propriul telefon pentru a vorbi cu «nepotul» ei. Femeia a acceptat să le dea suma de bani, cu care bărbatul ar fi trebuie să achiziţioneze produsele necesare lucrării“, au menționat polițiștii sibieni.

Imediat după ce a primit banii, bărbatul a urcat într-un microbuz și a plecat spre municipiul Sibiu.

După plecarea acestuia, victima şi-a sunat nepotul, care i-a infirmat cele relatate de bărbatul care s-a prezentat la uşa sa.

După câteva ore, poliţiştii din Şelimbăr au reuşit depistarea autovehiculului suspect, în care au fost identificați patru bărbați, domiciliați în judeţul Arad, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani.

„Una din persoanele din vehicul a fost recunoscută de victimă ca fiind cea care s-a prezentat la imobilul său şi căreia i-a înmânat suma de bani“, au spus oamenii legii.

Prejudiciul a fost recuperate, iar poliţiştii de la Postul de Poliţie Şelimbăr continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.