Ziarul electronic al arădenilor

Cultură de cannabis, descoperită de polițiști. Un arădean a fost arestat

Un arădean a fost arestat preventiv, pentru trafic ilicit de droguri de risc, după ce polițiștii au descoperit la domiciliul său o cultură indoor de cannabis.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., împreună cu polițiștii orașului Sebiș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, trei percheziții domiciliare, la domiciliul Cosmin Nicușor Rașca, bănuit de trafic ilicit de droguri de risc și alte două locații.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii S.C.C.O. s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza localității Păiușeni, un bărbat de 34 de ani, din Arad, ar deține o cultură indoor de cannabis.

În urma perchezițiilor desfășurate pe raza localității Păiușeni și în alte două locații de pe raza municipiului, polițiștii au găsit 191 plante de cannabis, 137 dintre acestea fiind în diferite stadii de dezvoltare, ustensile, ingrășăminte pentru plante precum și un pistol cu gaze.

„În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.