Ziarul electronic al arădenilor

Culmea hoției. Au furat sistemul de supraveghere al casei

sistem1Doi hoți au furat sistemul de supraveghere al unei locuințe din comuna arădeană Ghioroc, dar și alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 40.000 lei.

Cei doi hoți au fost identificați și reținuți de poliţiştii de la Secţia nr. 7 Poliţie Rurală Lipova.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 22-28 octombrie, doi bărbaţi, de 32 ani, respectiv 39 ani, au pătruns într-o locuinţă de pe raza comunei Ghioroc, de unde au sustras bijuterii, aparatură electronică, sistemul de supraveghere al locuinţei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

„La data de 26 noiembrie, pe raza localităţilor Miniş, Lipova şi Ghioroc, poliţiştii au efectuat patru percheziţii la domiciliile celor bănuiţi de comiterea faptei. Cu această ocazie, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri provenite din activitatea infracţională desfăşurată“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând să fie propuşi magistraţilor Judecătoriei Lipova,cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

sex porno erotic

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.