Ziarul electronic al arădenilor

„Cu mic cu mare hai la igienizare”, în municipiul Arad

La inițiativa Asociației „Gai Cartierul Nostru“ (AGCN), sâmbătă s-a desfășurat prima acțiune de igienizare din anul 2021, intitulată „Cu mic cu mare hai la igienizare”, la care au participat peste 30 de voluntari, de la copii de câțiva anișori, până la seniori cu o energie debordantă.

Ne-am bucurat de momentele petrecute împreună și am muncit cu zâmbetul pe buze, într-o frumoasă atmosferă de prietenie.

„Suntem dispuși să fim implicați direct în ceea ce însemnă combaterea poluării și aceasta e doar prima din multe acțiuni care vor urma. Ne luăm angajamentul să informăm cetățenii cartierului asupra efectului dăunător al poluării, prin distribuirea de pliante ori informații online. Locuitorii cartierului Gai sunt buni gospodari, responsabili și cu siguranță lucrurile se vor schimba în bine în viitorul apropiat.

De asemenea, avem rugămintea să sesizați autoritățile de fiecare dată când observați abateri în ceea ce privește protecția mediului, ori alte fapte care merită sancționate” – Cristian Hebriștean, membru al Consiliului Director AGCN

Vor urma și alte acțiuni în perioada care urmează, dacă timpul ne permite. Totodată așteptăm propunerile, sesizările sau reclamațiile dumneavoastră la adresa de mail – cartierul.gai@gmail.com

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de AGCN. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.