Ziarul electronic al arădenilor

Croitoru (FC Botoşani) – Meciul cu UTA va fi probabil cel mai important din acest sezon

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu UTA Arad din etapa a 24-a a Ligii I va fi probabil cel mai important din acest sezon pentru că o victorie poate creşte şansele de participare ale formaţiei sale în play-off.

„Urmează o etapă care coroborată cu o victorie a noastră poate clarifica multe lucruri. Cel puţin pentru noi lucrurile se pot aşeza pe făgaşul normal. Poate că suntem favoriţi cu UTA, dar nu va fi uşor. Fiecare echipă vrea să câştige, indiferent de problemele pe care le are. Ei într-adevăr au anumite probleme (n.r. – cazuri de COVID-19), dar şi noi am avut în acest campionat. Iar acest avantaj se poate nivela dacă nu eşti concentrat, dacă nu te ridici la importanţa jocului şi a punctelor. De aceea fac un apel la jucătorii mei pentru că va fi probabil cel mai important meci din acest sezon pentru noi“, a spus tehnicianul.

„Statistica spune că ei nu stau bine acasă… la fel şi noi sezonul trecut am câştigat un singur meci acasă. Dar noi suntem o echipă foarte bună de deplasare. Aşa că vom merge la Arad să câştigăm. Am digerat greu înfrângerea din tur cu UTA, pentru că golul doi a fost dintr-un ofsaid mare … am fost trimis şi în tribună. Supărarea e mare întotdeauna când vezi anumite nedreptăţi. Dar noi nu tratăm meciul acesta neapărat ca pe o revanşă. Ci ca pe un joc de campionat. Dacă vom reuşi să-l câştigăm atunci vom fi bine“, a adăugat Marius Croitoru.

Fundaşul Alin Şeroni a declarat la rândul său că se aşteaptă la un meci dificil.

„Urmează un joc împotriva fostei mele echipe, unde am petrecut un an frumos din cariera mea. Va fi o partidă dificilă cu un adversar incomod. Dar sper să ne facem treaba şi să obţinem cele trei puncte. Într-adevăr, pornim cu prima şansă. Noi mergem la victorie, dacă obţinem un punct e bun şi acela în clasament“, a precizat Şeroni.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, luni, de la ora 17.30, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.