Ziarul electronic al arădenilor

Criza gunoaielor din Arad. Primăria dă un ultimatum RETIM-ului

Conducerea Primăriei Arad a anunțat că analizează posibilitatea de a ieși din asocierea ADI SIGD, în cazul în care RETIM, operatorul de salubrizare din municipiu, nu va reveni la „normalitate“.

Primăria municipiului Arad a transmis, joi, că dă „un ultim termen de revenire la normalitate RETIM-ului“.

„Este vorba despre ziua de duminică, 13 mai 2018. Dacă nici noua strategie adoptată de operatorul de salubrizare, respectiv respectarea traseelor iniţiale de colectare a gunoiului menajer, nu va da rezultate, începând de săptămâna viitoare Primăria Arad va analiza posibilitatea de a ieşi din asocierea ADI SIGD Arad“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad.

Viceprimarul Călin Bibarț a spus că „acesta este primul pas necesar pentru a putea gestiona în mod direct un nou contract de salubrizare menajeră pe municipiul Arad“.

„Nici Primăria, nici cetăţenii nu pot fi bătaia de joc a nimănui”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

RETIM Ecologic Service SA este începând din 24 aprilie, noul operator de salubrizare în municipiul Arad, câştigând licitaţia organizată de ADI SIGD Arad, agenţie care reprezintă toate primăriile din județul Arad, având în responsabilitate gestionarea deşeurilor în judeţ.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.