Ziarul electronic al arădenilor

Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur 2016

ronaldoAtacantul portughez Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, a câștigat trofeul „Balonul de Aur 2016“, cea mai importantă distincție individuală din fotbalul mondial, a anunțat, luni seara, revista France Football, organizatoarea votului.

Este a patra distincţie de acest gen pe care o primeşte Cristiano Ronaldo, după cele din 2008, 2013, 2014.

Starul de la Real Madrid nu a fost prezent la gală deoarece se află în Japonia alături de echipa sa de club, unde participă la Campionatul Mondial al cluburilor. Liga Campionilor câştigată cu Real Madrid şi Campionatul European cucerit cu naţionala Portugaliei sunt performanţele ce l-au ajutat pe Ronaldo să se impună în lupta cu Lionel Messi şi Antoine Griezmann.

„Este o mare onoare să câştig din nou Balonul de Aur. Emoţia este mare. Visul mi s-a îndeplinit, este a patra oară când câştigat acest premiu şi sunt foarte fericit. Dedic acest trofeu colegilor de la Real Madrid şi celor de la naţionala Portugaliei. Este uimitor să primesc din nou această distincţie“, a spus Cristiano Ronaldo.

Sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 51 de goluri pentru Real Madrid şi a oferit 15 pase decisive, în 48 de partide.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.