Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Todea, noul antrenor al UTA-ei

Noul antrenor al echipei UTA Arad este Cristian Todea, după ce Adrian Falub a părăsit clubul fără acordul conducerii.

„Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament!

Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul «Cu drag pentru viitor», prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad“, se menționează într-un comunicat de presă al clubului UTA Arad.

Clubul arădean a anunțat și cine va pregăti echipa în continuare. „UTA va merge mereu mai departe, ne anunţăm susţinerea totală pentru noul antrenor principal al echipei, Cristian Todea, căruia i se alătură în stafful tehnic Sorin Botiș, Cristian Păcurar. Suntem convinşi că în acest moment o decizie «de suflet» este soluția potrivită pentru clubul nostru și ne va ajuta să readucem normalitatea din punctul de  vedere al rezultatelor sportive.  Ne bazăm pe antrenori  dedicați total UTA-ei.

Îi rugăm pe suporterii noştri să stea liniştiţi: UTA este un club stabil financiar, cu datorii zero, în partneriat cu autorităţile publice locale şi cu sponsori importanţi cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijin. Nu dăm niciodată înapoi!“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.