Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Drăgan și-a dat demisia din CJ Arad

dragan-iotcu1-300x2241-300x224Administratorul public al județului Arad, Cristian Drăgan, și-a dat demisia din funcție, acesta fiind implicat în arestarea fostului președinte al Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu.

După două săptămâni în care a fost în concediu de odihnă, Cristian Drăgan și-a prezentat demisia din CJ Arad în cursul zilei de marți, acesta având și o întrevedere cu președintele interimar al instituției, Adrian Țolea.

Cristian Drăgan a făcut înţelegere cu procurorii, încă de la începutul lunii iunie, pentru a-l denunţa pe şeful Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu (PNL), prins în flagrant primind mită pentru un contract de achiziţie de aparatură medicală.

În motivarea deciziei judecătorilor Tribunalului Timiş de arestare preventivă a şefului Consiliului Judeţean Arad, obţinută de Mediafax, se arată că denunţătorul este Cristian Drăgan, administratorul judeţului, cel care a intermediat mita pentru Nicolae Ioţcu şi care, încă din 8 iunie, a făcut o înţelegere cu procurorii anticorupţie.

În motivare se arată că, prin ordonanţa procurorului din data de 8 iunie 2015, lui Cristian Drăgan i s-a autorizat “să desfăşoare mai multe activităţi în calitate de colaborator al organului judiciar”.

Cristian Drăgan a fost audiat în calitate de martor în acest dosar, iar până acum nu i s-a adus la cunoştinţă vreo învinuire.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri pentru un contract la Spitalul Județean de Urgență Arad.

CITITI SI:

Adrian Țolea, ales președinte interimar al CJ Arad

UPDATE: Nicolae Ioțcu, suspendat din funcția de președinte al CJ Arad

Drăgan a făcut o înţelegere cu procurorii să-l denunţe pe Ioțcu

Ioţcu ştia că este urmărit de DNA. VEZI ce au descoperit procurorii

Nicolae Ioțcu rămâne în arest

Falcă: „Regret ce a făcut domnul Ioţcu“

Cristian Drăgan: “Nu vreau să fac declaraţii”

Ioţcu a primit o tranșă din mită într-o cutie de whisky

Nicolae Ioțcu a fost arestat. El se consideră nevinovat

Cristian Drăgan l-a „trădat” la DNA pe Nicolae Ioţcu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.