Ziarul electronic al arădenilor

Crimă la Moroda. Autorul este un adolescent de 16 ani

politiaUn adolescent în vârstă de 16 ani a fost trimis în judecată, el fiind acuzat că a omorât un om, în timp ce se aflau cu oile la păscut în zona localității arădene Moroda.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a minorului pentru săvârşirea infracţiunii de omor

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că adolescentul, în data de 7 martie 2016, în jurul orei 11.00, se afla cu victima, în vârstă de 56 ani, cu oile la păscut pe câmpul din extravilanul localităţii Moroda

Adolescentul de 16 ani a lovit victima cu mai multe pietre, care aveau dimensiuni cuprinse între 10 și 20 cm. Două dintre aceste lovituri au fost aplicate în zona capului, cauzând victimei un traumatism cranio-cerebral acut cu fracturi de boltă şi bază de craniu şi contuzie cerebrală gravă.

Conform anchetatorilor, victima a decedat imediat după comiterea faptei, înainte ca personalul medical de pe ambulanţă să ajungă şi să-i acorde primul ajutor.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.