Ziarul electronic al arădenilor

COVID-19. Peste 230 de pacienți internați în secțiile Spitalului Județean Arad

Numărul pacienților diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 și internați pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns, luni dimineață, la 236. 

27 dintre pacienți sunt internați pe secțiile de terapie intensivă, iar 20 sunt copii, internați în Compartimentul Boli Infecțioase Copii.

„În contextul creșterii numărului de cetățeni infectați cu virusul SARS CoV-2, care necesită internare, în ultima săptămână am deschis trei secții în circuit COVID-19 cu un total de 78 de paturi.

Este vorba despre secțiile din incinta fostului Spital Municipal: Urologie cu 28 de paturi și Chirurgie Generală II cu 25 de paturi, iar azi dimineață am deschis și secția Clinică Medicina Muncii în circuit COVID-19 cu alte 25 de paturi dotate cu prize de oxigen.

În total avem 256 de paturi alocate pacienților cu infecție SARS CoV-2“, a explicat ec Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Spitalul Clinic Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.