Ziarul electronic al arădenilor

COVID-19. Activități de verificare a măsurilor de protecție, în județul Arad

În zilele de 21 și 22 mai, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.758 de persoane, au fost verificate 150 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 62 de mijloace de transport în comun/persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.500 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Reamintim arădenilor că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în mijloacele de transport în comun, spațiile publice închise precum și în zonele aglomerate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.