Ziarul electronic al arădenilor

COVID-19. Activități de verificare a măsurilor de protecție, în Arad

În ziua de 14 mai, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Arad, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în timpul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 1.790 de persoane, verificate 93 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 37 de mijloace de transport în comun/persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.750 de lei, toate pentru nepurtarea măștii de protecție.

Reamintim arădenilor că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în mijloacele de transport în comun și spațiile publice închise.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.