Ziarul electronic al arădenilor

Corneliu Papură (U Craiova): „UTA e o echipă incomodă, sperăm să reuşim să o desfacem“

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că UTA, adversara din partida de luni, este o echipă incomodă, dar speră ca jucătorii săi să reuşească să îi desfacă apărarea şi să marcheze.

„Întâlnim o echipă foarte bine organizată, care a avut rezultate destul de bune. Numai dacă ne gândim la meciul lor cu CFR Cluj, apoi şi în cel cu FCSB s-au ţinut destul de bine până în minutul 60. Pentru că FCSB nu şi-a creat ocazii vreo 50 de minute. UTA e o echipă incomodă, iar dacă vrem să câştigăm trebuie să intrăm concentraţi pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să reuşim să-i desfacem şi să ne creăm ocazii. Sperăm să găsim soluţiile pentru a înscrie“, a menţionat Papură.

„Noi ne temem de orice echipă, trebuie să arătăm respect dacă vrem să câştigăm. Fiecare meci e foarte important. În momentul în care vrei mai mult decât ai realizat anul trecut trebuie să tratezi fiecare meci cu aceeaşi atitudine şi concentrare. Sperăm să dăm totul pe teren. Am reuşit meciul trecut, dar cred că putem ceva şi mai mult. Ratări vor mai fi, important e să ne creăm ocazii. Probleme de lot sunt…, în continuare Ivanov, Koljic şi Bic sunt indisponibili“, a adăugat el.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, luni, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.