Ziarul electronic al arădenilor

Copil ascuns sub o pătură într-un BMW, găsit la frontieră

Un copil a fost găsit ascuns sub o pătură într-un autoturism, părinții acestuia încercând astfel să-l scoată ilegal din țară, deoarece minorul avea documentul de călătorie expirat.

Copilul a fost găsit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, când s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetățeanul turc Askin A., însoțit de soția sa, Carmen A., cetățean român.

Cei doi se aflau într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în Elveția.

„Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns, sub o pătură, pe bancheta din spate, un copil. În cadrul cercetărilor, cei doi au declarat că minorul este copilul lor, are 7 ani şi doreau să ajungă cu el în Elveția. Cei doi părinţi au recurs la această metodă deoarece pașaportul românesc prezentat la control era expirat și nu i-au  obţinut  un alt document de călătorie valabil“, a informat Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează, în prezent, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.