Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Copiii sunt invitați la Arad Kids Bike

kids bikeCopiii cu vârste între 2 și 12 ani sunt așteptați să participe la prima ediție a Arad Kids Bike, eveniment programat să se desfășoare duminică, 15 mai, în Parcul Europa.

„Am pregătit pentru copiii voştri plimbări cu bicicleta, concursuri şi multe jocuri. Ne vom distra împreună la aer curat, pe Malul Mureşului, printre biciclete, baloane, mascote Disney şi vă asigurăm de două ore relaxante la iarbă verde. Voi trebuie să veniţi împreună cu cel mic și o bicicletă, tricicletă sau altă jucărie cu pedale (sau bicicletă fără pedale) fie că merge pe ea singur sau cu ajutorul dumneavoastră. Noi am pregătit un traseu pe care îl vor parcurge toți copiii, urmând ca, pe categorii de vârstă, să fie organizate concursuri şi jocuri interactive“, au anunțat organizatorii evenimentului.

Fiecare copil va primi un număr de participare, faşete pentru prinderea numărului, o sticlă cu apă la 0.5 l, un balon şi vouchere.

„De asemenea îi aşteaptă cadouri, premii, medalii şi diplome“, au mai anunțat organizatorii.

Taxa de participare este de 15 lei/copil, iar biletele se pot achiziţiona de la Iulius Parfumerie, Atrium Mall, etajul 1.

Organizatorii au mai anunțat că, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi amânat pentru duminică, 22 mai.

UPDATE

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Arad Kids Bike a fost reprogramat pentru duminică, 22 mai, la ora 10.00.

„Am luat această decizie deoarece considerăm siguranța copiilor cel mai important aspect și nu ne dorim ca vreunul dintre ei să aibă parte de incidente neplăcute, să alunece pe solul umed și să se accidenteze“, au anunțat organizatorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.