Ziarul electronic al arădenilor

Copaci doborâţi şi străzi inundate, în urma unei furtuni

Mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundate, miercuri dimineaţa, în urma unor ploi torenţiale, astfel că s-a circulat cu dificultate, iar câţiva copaci au căzut pe carosabil.

Trei zone intens circulate din municipiu au fost inundate după ce sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii.

Astfel, începând cu ora 5.00, reprezentanţi ai Companiei de Apă Arad a intervenit cu motopompe şi vidanje pentru degajarea carosabilului, şoferii circulând cu dificultate.

„Din cauza cantităților mari de precipitații în timp scurt, în mai multe zone din oraș, canalizarea a făcut cu greu față. S-a intervenit cu 5 motopompe și 2 vidanje în municipiu: zona 300 – centrul comercial Gemi Center, zona sensului giratoriu Subcetate, strada Cocorilor, intersecția străzilor Henri Coandă și Porumbacului. De asemenea, se intervine și pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în zona străzii Fulgerului, la blocurile Z16, Z17, Z18, Z19, Z20, Z25, Z26, Z27, Z28 . În această zonă, alimentarea cu apă potabilă va fi oprită până la ora 17.00”, au transmis reprezentanţii Companiei de Apă Arad.

Totodată, pompierii au intervenit pentru degajarea a doi arbori căzuţi pe carosabil în oraşul Arad, dintre care unul pe o maşină, şi a doi în judeţ.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.