Ziarul electronic al arădenilor

Controale la firme din Sebiș și Cuied care comercializează lemne

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere Delicte Silvice, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea, au desfășurat, în perioada 3 – 11 martie, controale la societăți comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea și comercializarea de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, au fost sancționate 3 societăți comerciale de pe raza localităților Sebiș și Cuied, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Au fost confiscați 71,11 metri cubi de material lemnos din grupa de specii vercinee, 13,13 metri cubi material lemos din specia fag. De asemenea, a fost confiscată valoric cantitatea de 51,3 metricubi material lemnos din speciile gorun și fag în valoare de 10.000 de lei.

Aceste controale se desfășoară permanent pe raza județului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.