Ziarul electronic al arădenilor

Continuă concursul foto „Pentru noi doar UTA contează!“

Clubul UTA Arad anunță că, odată cu meciul împotriva echipei Rapid București, se derulează etapa a doua a concursului foto „Pentru noi doar UTA contează!“, dedicat în mod special tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani.

„Așteptăm fotografiile dumneavoastră și vă reamintim coordonatele și regulamentul:

Concursul le este dedicat în mod special tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4-18 ani. Toți cei care doresc să participe în competiție trebuie să realizeze 1-2 fotografii în care trebuie să apară alături de minim 3 prieteni echipați în culorile clubului UTA sau să poarte asupra lor tricouri, fulare, șepcuțe cu sigla, culorile clubului în timp ce susțin echipa.

Pozele trebuie să transmită bucuria de a fi susținător al Bătrânei Doamne.

Pozele vor fi trimise pe adresa media@uta-arad.ro. În e-mail trebuie specificat numele și prenumele autorului, să precizeze că este de acord, că imaginile surprinse pot fi publicate pe site-ul clubului, data nașterii și modul în care poate fi contactat (număr telefon). Cele mai reușite poze vor fi jurizate, după care protagonistul fotografiei câștigătoare va fi invitat, ca și premiant, să înmâneze fanionul căpitanului de echipă al UTA-ei în momentul intrării pe gazon, înaintea meciului cu Rapid, de vineri.

Toți câștigătorii vor intra apoi, la finalul campionatului într-o extragere specială pentru un premiu oferit de către unul din partenerii clubului. Concursul se desfășoară mereu în săptămâna/săptămânile (după caz) antemergătoare partidelor susținute de UTA pe teren propriu.

Campania se încheie odată cu ultima etapă pe care UTA o joacă pe teren propriu.

Clubul UTA își rezervă dreptul de a folosi (după caz) fotografiile pentru promovarea echipei, clubului în baza acordului dat de către autorii fotografiilor.

Regulament concurs

La concurs pot participa susținători ai echipei fanion a Aradului cu vârsta cuprinsă între 4 – 18 ani.

Participanții vor trimite 1, maximum 2 fotografii pe adresa de mail dată.

Participanții trebuie să își dea acordul asupra publicării fotografiilor, altfel nu vor intra în competiție.

Fotografiile trebuie să inspire bucuria de a fi susținător a clubului fanion, fără lucruri indecente.

La finalul competiției, clubul UTA Arad oferă 3 premii, celor mai reușite fotografii, câștigătorii fiind desemnați de către suporterii arădeni care vor putea vota înainte de ultima partidă pe care UTA o va susține pe teren propriu în cadrul ediției de campionat 2021 – 2022, pe pagina de Facebook a clubului UTA“, a informat clubul UTA Arad.

Meciul UTA Arad – Rapid București se va disputa vineri, 10 septembrie, de la ora 21.00, pe Arena „Francisc Neuman“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.