Ziarul electronic al arădenilor

Continuă capturarea câinilor fără stăpân de pe străzi, în municipiul Arad

Un număr de 11 patrupede adulte și pui au fost transferate de pe străzi în Adăpostul Public, în urma acțiunii desfășurate în cartierele Șega, Gai și Bujac, luni, 21 octombrie 2019, de polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară în colaborare cu reprezentanți ai Serviciului Ecarisaj din cadrul S.C. Gospodărirea Comunală S.A.

Demersul de capturare a animalelor fără stăpân aflate pe domeniul public al municipiului se înscrie în seria acțiunilor de acest fel, demarate la începutul anului de DGPL Arad în colaborare cu S.C. Gospodărirea Comunală S.A. Iubitorii de animale care intenționează să își sporească familiile adoptând cel mai bun prieten al omului sunt așteptați la Adăpostul Public situat pe Calea Bodrogului.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii locali și angajații Serviciului Ecarisaj din luna aprilie până în prezent, un număr de 73 de suflete au ajuns la Adăpostul Public.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.