Ziarul electronic al arădenilor

Continuă acțiunea de dezinsecție în municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad, prin intermediul operatorului specializat, a  desfășurat o nouă acţiune de dezinsecţie pe domeniul public şi privat al municipiul, în cursul serii de luni, 26 iulie.

Echipele responsabile cu dezinsecția vor continua acțiunea la nivelul municipiului. Tratamentul se aplică pe timp de noapte, în intervalul orar 21.00 – 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, data/durata prevăzută se va decala/prelungi corespunzător.

Tratamentul chimic specific de dezinsecție terestră se aplică pe toate aliniamentele stradale, zonele verzi, în toate cartierele municipiului (fâşii verzi plantate, spaţii verzi lângă condominii, parcuri, scuaruri, malurile Mureşului, canalele deschise, Lacul Pădurice): Alfa, Aradul Nou, Aurel Vlaicu, 6 Vânători, Bujac, Centru, Confecţii, Drăgăşani, Funcţionarilor, Gai -Poltura, Grădişte, Micălaca, Mureşel, Pârneava, Şega, Silvaş – Cadaş, Subcetate, Sânnicolau Mic, Insula a III-a Mureș.

Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acţiunile de dezinsecție (delarvizare) trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public, cât şi privat, spaţii deschise ale persoanelor fizice şi juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Arad, să efectueze tratamente de delarvizare în spaţii deschise pe malurile apelor, în depozite de anvelope uzate, subsoluri de la blocuri etc. în perioada de desfăşurare a acţiunilor de delarvizare efectuate pe domeniul public şi privat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.