Ziarul electronic al arădenilor

Consultare publică. Tema: Dezvoltarea Ștrandului Neptun

strand neptunArădenii pot face propuneri pentru dezvoltarea Ștrandului Neptun, în cadrul unei consultări publice, care va fi organizată de Primărie în luna martie.

Primăria Municipiului Arad a anunțat că va organiza o consultare publică asupra propunerilor preliminare privind documentația Planului Urbanistic Zonal Dezvoltare a Ștrandului Neptun.

Alături de reprezentanții municipalității vor fi prezenți la dezbateri și proiectanții care au elaborat documentația, SC Arh-Design SRL.

Întâlnirea va avea loc în data de 9 martie, la sediul Primăriei Municipiului Arad, în sala „Regele Ferdinand“, începând cu ora 15.00.

Documentația poate fi consultată în perioada 1 – 15 martie, la Serviciul Dezvoltare Urbană și Protejare Monumente din cadrul Primăriei Municipiului Arad (camera 49, telefon 0257/281.850 int. 229) în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 11.00.

„Observațiile pot fi transmise Primăriei Municipiului Arad în scris, la adresa Bd. Revoluției nr.75, Serviciul Relații cu Publicul, până la data de 15 martie. Propunerile și observațiile publicului vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Arad, în termen de 15 zile de la încheierea perioadei de consultare a publicului“, se precizează într-un comunicat de presă, remis, luni, de Primăria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.