Ziarul electronic al arădenilor

Consultare publică în Piața „Avram Iancu“ din Arad

Platforma „România 100“ a lansat ieri, 10 mai, proiectul „Întrebăm România Împreună”, o campanie amplă de consultare națională pentru viitorul României. Scopul este acela de a afla care sunt problemele și prioritățile reale ale oamenilor pentru anii care vin.

Proiectul se va desfășura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1000 de voluntari din comunitățile locale România 100, și își propune să strângă opinii și propuneri de la cât mai mulți cetățeni.

Proiectul are două mari componente: dezbateri publice și chestionar, care va fi aplicat atât online cât și în discuții față în față.

Dezbaterile vor avea loc în țară, la oraș și la sat unde vom asculta părerile tinerilor, angajaților, pensionarilor – tuturor celor care vor să pună umărul la schimbarea României.

Chestionarul online conține întrebări esențiale despre ce doresc românii pentru următorii 10 ani. Va fi completat și în discuții directe, pe stradă, de către membrii și voluntarii România 100.

Poate fi completat aici: www.romaniaimpreuna.ro/intrebamromania.

Campania va demara mâine, 12 mai, la ora 12.00, în toate orașele unde există comunități locale RO100.

Comunitatea locală „RO100 Arad” va fi mâine în „Piața Avram Iancu” începând cu orele 16.00 PM și ne vom deplasa pe bulevard spre primărie.

Acțiunea se va încheia la orele 18.00.

Vrem să înțelegem ce funcționează bine, ce am putea îmbunătăți și ce nu funcționează din punctul de vedere al celor care își doresc schimbarea.

Vrem să vă ascultăm. România, împreună!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Platforma „România 100“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.