Ziarul electronic al arădenilor

Consiliul Județean Arad va investi în modernizarea drumului Bârzava – Nadăș – Tauț

După modernizarea drumului Julița – Mădrigești, Consiliul Județean Creează o nouă legătură între Valea Mureșului și centrul județului.

Consiliul Județean Arad pregătește documentația pentru modernizarea tronsonului de drum Bârzava – Nadăș – Tauț, prin care localitățile Tauț și Nadăș vor avea o legătură directă și modernă cu DN 7 și cu toate localitățile de pe Valea Mureșului. Consilierii județeni au aprobat promovarea proiectului „Modernizare DJ 708A Bârzava (DN 7) – Nadăș – Tauț”, necesar pentru a întocmi documentația tehnico-economică din fonduri europene.

„Prin pregătirea acestui proiect, unim comunitățile, legăm Valea Mureșului de comuna Tauț și oferim o deschidere a acestei comune, aflate în mijlocul județului și este oarecum izolată, departe de principalele artere rutiere județene. Realizarea acestui drum, care întregește un alt drum, aproape finalizat – Târnova – Tauț – deschide noi perspective de dezvoltare economică și turistică pentru comuna Tauț. Am profitat de sprijinul Guvernului, care este dispus să acorde sprijin financiar pentru pregătirea portofoliului de proiecte în domenii strategice considerate prioritare pentru perioada de programare 2021- 2027 și am promovat acest proiect, pentru a putea accesa fonduri europene pentru modernizarea drumului”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Acest proiect face parte din strategia Consiliului Județean privind drumurile județene, în ultimii patru ani modernizându-se circa 350 de kilometri de drumuri, la care se adaugă alți 100 de kilometri de covoare asfaltice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.