Ziarul electronic al arădenilor

Consiliul Județean Arad a dotat Secția Clinică Neurologie cu un ecograf portabil 3D

Secția Clinică Neurologie a fost dotată cu un ecograf protabil 3D și cu un monitor funcții vitale.

Cele două aparate au fost cumpărate din bani proveniți de la Consiliul Județean Arad, iar valoarea acestora se ridică la 162.000 de lei.

„Mulțumim conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și Consiliului Județean Arad, care au făcut posibilă achiziționarea acestor aparate. Datorită ecografului 3D avem adresabilitate pacienților cu stenoze carotidiene nemaifiind necesar sprijinul colegilor cardiologi pentru efectuarea acestor proceduri.

În cadrul Secției Clinice Neurologie suntem trei medici cu competențe în ecografia carotidiană – eu, dr. Dugacicu Nicolae și dr. Cetean Eliza. Mai mult decât atât ecograful este unul portabil ceea ce face posibilă investigarea pacientului în salon, fără să îl mai transportăm în altă parte. În ceea ce privește monitorul pentru funcții vitale și acesta poate fi montat direct la patul pacientului”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, medic șef Secție Clinică Neurologie.

Profilul secției neurologie este medicina de specialitate adulți cu profil de investigații și tratament pentru bolile neurologice.

Secția  funcționează  cu  un număr  de  46  de  paturi, structurate în opt saloane – 6 saloane cu 6 paturi fiecare iar două saloane cu câte 5 paturi și cu un cabinet medical în regim de ambulatoriu în policlinică.

Echipa medicală a Secției Clinice Neurologie este formată din dr. Cătălin Hreniuc, medic șef secție, dr. Nicolae Dugacicu, dr. Sanda Deme, dr. Eliza Cetean, dr. Liviu Boroș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.