Ziarul electronic al arădenilor

Consiliul Judeţean alocă din nou bani din excedent pentru drumurile judeţene

Consiliul Județean a alocat astăzi peste 1,5 milioane de lei pentru buna desfășurare a unor proiecte care vizează drumurile județene.

În urma votului acordat de consilierii județeni, suma transferată va fi folosită pentru achitarea unor taxe, avize și studii, cât și în vederea întocmirii contractelor de lucrări pentru următoarele servicii: „întreținere drumuri asfaltate, tratamente bituminoase, asigurarea esteticii rutiere, întreținere drumuri pietruite și desfundare șanțuri”. Aceste sume au fost alocate unităților administrativ-teritoriale care au întâmpinat astfel de probleme.

„Pe drumurile județene sunt intervenții care au nevoie de finanțare, pentru ca traficul să se desfășoare în bune condiții, mai ales privind siguranța cetățeanului. Ne îndreptăm atenția și asupra zonelor de drum semaforizate pentru a asigura condiţii optime tuturor cetățenilor, fie că sunt pietoni sau conducători auto”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Finanțarea acestor obiective  va fi alocată din excedentul Consiliului Județean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.