Ziarul electronic al arădenilor

Consilierul Marin Lupaș a fost supus… emoțional

IMG_4622Consilierul PSD Marin Lupaș a fost, din nou, în centrul atenției la ședința Consiliului Local Municipal Arad, unde a fost victima președintelui de ședință, care l-a supus… emoțional.

Cunoscut pentru duelurile verbale pe care le are cu primarul Gheorghe Falcă, consilierul social-democrat a fost, de această dată, lăsat cu mâna în aer de Sergiu Bîlcea (PNL), cel care a condus ședința CLM de marți.

La finalul ședinței, la punctul „Diverse“ de pe ordinea de zi, după ce primarul Gheorghe Falcă părăsise sala de ședință, Marin Lupaş ar fi dorit să vorbească, dar Sergiu Bîlcea, ar fi ignorat acest fapt, care l-a enervat pe consilier.

„Aş fi avut şi eu de spus câteva cuvinte pe care ar fi trebuit să le audă domnul primar. Însă, nu mi-aţi dat cuvântul la momentul potrivit”, s-a adresat Lupaş preşedintelui de şedinţă.

La rândul său, Sergiu Bîlcea i-a reproşat lui Marin Lupaş că nu ridică mâna când doreşte să ia cuvântul, astfel încât să fie „vizibil“.

„Domnule preşedinte, m-aţi supus emoţional şi am uitat să ridic mâna”, a răspus, Lupaş, fapt care a stârnit râsul colegilor săi.

Sergiu Bîlcea replicat: „Nu am ştiut că supun, emoţional, bărbaţii”, ceea ce a produs un nou val de zâmbete din partea consilierilor locali.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.