Ziarul electronic al arădenilor

Conducere nouă pentru filiala PLUS Arad

În urma alegerilor interne desfășurate zilele trecute, Biroul Filialei Județene PLUS Arad are o nouă componență.

Vă prezentăm colegii care și-au asumat conducerea filialei:

Octavian Iercan – Președinte

Iulian Dronca – Secretar General

Viorela Pantiș – Responsabil Comunicare

Cristian Mihit – Responsabil Trezorerie

Ionel Rasinar – Responsabil Colectare de Fonduri

Clau Ilea – Responsabil Campanii

László Szőke – Responsabil Politici Publice

Siegfried Mayer – Responsabil Organizare

Dan Musca – Responsabil Resurse Umane

Organizația noastră există în primul rând pentru arădeni. Dorim să fim un interlocutor eficient în adresarea problemelor pe care le întâmpină cetățenii municipiului și ai județului.

Ne propunem să redăm încrederea arădenilor în clasa politică, aplicând principiile și valorile pe care PLUS este constituit.

„Ne-am reorganizat în PLUS Arad pentru o mai bună convergență către țelurile noastre ca partid și în cadrul Alianței USR PLUS. În perioada următoare, chiar dacă suntem prezenți numai online, vrem să impulsionăm membrii si simpatizanții spre semnalarea, analizarea si rezolvarea problemelor reale ale arădenilor. Suntem aici ca răspuns la 30 de ani de politică diletantistă si vrem sa creăm coeziune între specialiștii din diverse domenii. Vrem să fim catalizatorul unei adevărate rețele de specialiști care să structureze societatea pe competențe si fără imixiune politică”, a declarat Octavian Iercan, proaspătul ales președinte al filialei județene PLUS Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PLUS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.