Ziarul electronic al arădenilor

Conducere interimară la Spitalul Județean Arad

Medicul Adrian Wiener a fost desemnat manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ca urmare a expirării mandatului deținut de Teodora Olariu.

În urma întâlnirii avute joi, cu factorii de decizie ai Spitalului, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a anunţat echipa managerială care va asigura interimatul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

„Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost desemnat dr. Adrian Wienner, fostul director medical al unităţii. Numirea sa vine ca urmare a expirării mandatului fostului manager, prof. dr. Teodora Olariu. Funcţia de director medical a fost preluată de dr. Carmen Neamţu, actualmente prorector al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Vest «Vasile Goldiş»“, se arată într-un comunicat remis, joi, de CJ Arad.

Mirela Bălan va ocupa în continuare funcţia de director de îngriiri precum şi actualul director economic Niculina Popa.

„Consider că această echipă poate să asigure un interimat corect până la organizarea concursului“, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Totodată Nicolae Ioţcu a mai spus că a avut o colaborare bună cu fostul manager, Teodora Olariu.

„Doresc să îi mulţumesc doamnei doctor pentru buna colaborare pe care am avut-o în toată această perioadă. Sistemul medical arădean a făcut în ultimii ani un adevărat progres şi o parte i se datorează dânsei”, a declarat preşedintele Nicolae Ioţcu.

Pentru ocuparea postul de manager al Spitalului Clinic Județean Arad va fi organizat un concurs.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.