Ziarul electronic al arădenilor

Concurs foto pentru tineri. „Pentru noi doar UTA contează“

Clubul UTA Arad anunță organizarea unui concurs de fotografie la care pot participa tinerii sub 18 ani, iar imaginile trebuie să reproducă bucuria de a fi susținător al Bătrânei Doamne.

„Competiția se adresează în mod special tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 – 18 ani. Toți cei care doresc să participe în competiție trebuie să realizeze 1 – 2 fotografii în care trebuie să apară alături de minim 3 prieteni echipați în culorile clubului UTA sau să poarte asupra lor tricouri, fulare, șepcuțe cu sigla, culorile clubului în timp ce susțin echipa. Pozele trebuie să reproducă bucuria de a fi susținător al Bătrânei Doamne“, a anunțat clubul UTA.

Pozele vor fi trimise pe adresa media@uta-arad.ro. În e-mail trebuie specificat numele și prenumele autorului, să precizeze că este de acord, că imaginile surprinse pot fi publicate pe site-ul clubului, data nașterii și modul în care poate fi contactat (număr telefon).

„Cele mai reușite poze vor fi jurizate după care autorul fotografiei câștigătoare va fi invitat ca și premiant să înmâneze fanionul căpitanului de echipă al UTA-ei în momentul intrării pe gazon, înaintea startului de partidă pe care UTA o va susține pe terenul propriu. Toți câștigătorii vor intra apoi, la finalul campionatului într-o extragere specială pentru un premiu oferit de către unul din partenerii clubului. Concursul se desfășoară mereu în săptămâna/săptămânile (după caz) antemergătoare partidelor susținute de UTA pe teren propriu. Campania începe din data de, 21 august 2021 și va lua sfârșit la ultima etapă pe care UTA o desfășoară pe teren propriu.

Clubul UTA își rezervă dreptul de a folosi (după caz) fotografiile pentru promovarea echipei, clubului în baza acordului dat de către autorii fotografiilor“, a mai anunțat clubul din Arad.

Regulament concurs

La concurs pot participa susținători ai echipei fanion a Aradului cu vârsta cuprinsă între 4 – 18 ani.

Participanții vor trimite 1, maxim 2 fotografii pe adresa de mail dată.

Participanții trebuie să își dea acordul asupra publicării fotografiilor, altfel nu vor intra în competiție.

Fotografiile trebuie să inspire bucuria de a fi susținător a clubului fanion, fără lucruri indecente.

La finalul competiției, clubul UTA Arad oferă 3 premii, celor mai reușite fotografii, câștigătorii fiind desemnați de către suporterii arădeni care vor putea vota înainte de ultima partidă pe care UTA o va susține pe teren propriu în cadrul ediției de campionat 2021 – 2022, pe pagina de Facebook a clubului UTA.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.