Ziarul electronic al arădenilor

Concurs de fotografie despre viaţa Bisericii în timp de pandemie

Concursul de fotografie „Viaţa Bisericii în timp de pandemie“, adresat cetăţenilor români şi de altă naţionalitate care au surprins un cadru legat de activitatea filantropică sau liturgică a Bisericii Ortodoxe Române din perioada pandemiei, se va desfăşura în perioada 15 – 28 iunie.

Organizată de Agenţia de ştiri Basilica a Patriarhiei Române, exclusiv în mediul online, în contextul anului comemorativ al filantropilor ortodocşi români, competiţia se desfăşoară cu binecuvântarea patriarhului Daniel.

La concurs pot participa persoanele care trimit maxim o fotografie pe adresa de email foto@basilica.ro, până în data de 28 iunie 2020, ora 23.59.

Fotografia trebuie să fie inclusă ca ataşament la email-ul trimis; să fie realizată de participantul la concurs; să fie în format JPG / JPEG; să aibă între 4MB şi 20MB; să conţină cel puţin un element religios cu trimitere la Biserica Ortodoxă Română în contextul pandemiei de coronavirus; să nu includă watermark/logo/text; să aibă datele EXIF disponibile.

La concurs nu pot participa angajaţii din media bisericească şi fotografii centrelor eparhiale.

Juriul este compus din Sorin Onişor şi fotografii Agenţiei de ştiri Basilica şi ai ziarului ‘Lumina’: Raluca Ene, Mircea Florescu, Mihnea Păduraru, Luigi Ivanciu. Preşedintele de onoare este Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal.

Premiile, în valoare de 3.800 de lei, constau în:

Locul I: Imprimantă Canon Selphy CP-1300, un album de fotografie şi 1.000 lei;

Locul II: Fujifilm Instax Mini 70 Aparat Foto Instant, un album de fotografie şi 700 lei;

Locul III: ADATA HD710 HDD Extern 2TB, un album de fotografie şi 500 lei.

Organizatorii recomandă participanţilor să încarce imaginile cu care participă la concurs pe conturile lor personale de pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), însoţite de hashtag-ul #bisericainpandemie şi să eticheteze paginile oficiale ale Agenţiei de ştiri Basilica.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.