Ziarul electronic al arădenilor

Concurs de creație la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi“

Acțiunea „Prietenului meu“ a ajuns anul acesta la ediția a X-a, iar evenimentul plin de sensibilitate s-a dovedit în timp o acțiune de promovare și apreciere pentru cei 50 de copii ce se pregătesc în fiecare an și reușesc să surprindă de fiecare dată juriul și publicul.

Astfel că și anul acesta Centrul Europe Direct Arad a organizat acțiunea care a ajuns la ediția a X-a.

Formatul evenimentului este de tip concurs de creaţie – la care participă 50 de elevi talentaţi de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi“.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 12 iunie 2018, între orele 10.00 – 14.00 la sediul Colegiului de Arte.

Cei 50 de elevi ai liceului, care s-au înscris în concurs au pregătit piese muzicale, picturi tematice și piese de teatru/recitare.

Participanţii au completat chestionare de impact şi au promovat prin lucrările lor ideile europene, drepturile cetăţeneşti şi drepturile copilului.

La final participanţii au primit diplome si premii constând în mape personalizate, materiale promoționale și memory stick.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția de Asistență Socială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.