Ziarul electronic al arădenilor

Concurs de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin unităţile subordonate, recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere în instituţia proprie de învăţământ, program de studii postliceale, învățământ militar preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea 2021, pentru locurile repartizate sistemului poliţiei penitenciare, astfel:

Cursuri de zi, cu durata studiilor de 1 an – 240 locuri, repartizate după cum urmează:

a. Specializarea Siguranța deținerii și regim penitenciar

– 20 de locuri – femei

– 199 de locuri – bărbați

b. Specializarea economico-administrativ

– 21 de locuri – bărbaţi și femei

Candidații la concursul de admitere organizat de Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, sesiunea 2021, pot opta pentru o singură specializare dintre cele două menționate.

Înscrierea la concursul de admitere presupune, astfel, exprimarea unei singure opțiuni și constituirea unui singur dosar de candidat.

Detalii, graficul de desfășurare a concursului de admitere, precum si bibliografia si tematica pentru probele scrise sunt publicate pe pagina de internet a Administrației Naționale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, secțiunea „Carieră”, „Admitere în instituții de învățământ” – „Admitere 2021” – „Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna”.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul  comisar șef de poliție penitenciară Ionel Iovescu – purtător de cuvânt, tel: 0257.212.661, fax 0257.280.584, tel. mobil: 0726.289.692, e-mail: ionel.iovescu@anp.gov.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.