Ziarul electronic al arădenilor

Concluziile lui Laszlo Balint, după meciul câștigat de UTA la Mediaș

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a spus după meciul câștigat, sâmbătă, la Mediaș, că a fost mulțumit de jocul elevilor săi, mai ales că au obținut victoria pe un teren „unde se câștigă greu“.

„Mă bucur foarte mult pentru punctele obținute, le-am obținut pe un teren dificil. Este un teren unde se câștigă greu, Gaz Metan este o echipă grea a campionatului. Punctele obținute au valoare și mă bucur că au venit în urma unui joc bun. În a doua repriză am avut momente în care am suferit, dar am jucat împotriva unui adversar bun. După trei egaluri consecutive am reușit să câștigăm și vrem să pregătim cât mai bine meciul de săptămâna viitoare.

Am avut și meciuri în care am suferit pe debuturile de joc. Am reglat acest detaliu, e un aspect pozitiv. Astăzi am câștigat foarte mult în organizare și disciplină. Sunt aspecte pe care trebuie să le punctăm și de la care trebuie să plecăm pentru a progresa”, a spus Laszlo Balint, la finalul partidei.

UTA urmează să întâlnească, în 6 martie, pe teren propriu, campioana CFR Cluj, iar peste o săptămână va juca, tot la Arad, în compania celor de la FCSB.

În 16 martie, echipa lui Laszlo Balint, care a ajuns la 33 de puncte, se va deplasa pe „Ion Oblemenco”, pentru meciul cu Craiova.

Liga I. Gaz Metan Mediaş – UTA Arad 1-2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.